Adoptie

Het gebeurt jammer genoeg regelmatig dat  een dogo argentino een nieuwe thuis zoekt. Wij proberen zowel via onze kennel als onze dogo argentino vereniging te helpen om een geschikte thuis te vinden voor deze honden. Wij kunnen zelf geen honden opvangen of begeleiden maar houden ons vooral bezig met het in contact brengen van eigenaars en geinteresseerden in de adoptie.  Wij hopen om via deze weg toch ook ons steentje bij te dragen zodat zo weinig mogelijk dogo’s in de  asielen terecht komen. Momenteel in adoptie : 

 

Isha 

Isha is een teefje dat bij ons woonde van pup tot haar 5 jaar. In die periode heeft ze 3  succesvolle nestjes gehad waarna ze op haar 5 jaar van een welverdiende rust kon genieten lekker op de bank in haar nieuw gezin. Ze leefde daar samen met de poes des huizes en het dochtertje van 4 jaar. Dit ging perfect tot vorig jaar hun tweede kindje werd geboren die helaas super allergisch bleek te zijn aan huisdieren. De kat des huizes is verhuisd en voor Isha werd er een oplossing gezocht in de tuin maar dit blijkt jammer genoeg niet de goede oplossing te zijn, Isha wil binnen bij haar gezin zijn. Daarom werd er in het gezin besloten om voor Isha een nieuwe thuis te zoeken. Niet de makkelijkste beslissing maar we hopen heel hard dat we voor Isha een goede nieuwe thuis en familie kunnen vinden.

Isha is een grote dikke knuffelbeer van 10 jaar oud. Ze kan met katten en ontzettend goed met kinderen, enkel met andere honden lukt het niet. We zoeken lieve mensen die haar de laatste jaren van haar leven nog willen verwennen. Meer info via contact.